Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Paplūdimys Iškylą, Mat Storais Odiniais Diržais, Sulankstomas Čiužinys Vandeniui Dampproof, Antklodė, Lauko Įrankiai, Pėsčiųjų, Kempingas Priedai

€23.05 €12.68
  • Lauko Veikla: Iškylą Grilis
  • Medžiaga: PVC, PVE, Akrilo, 130GSM akrilo audinys + 4mm kempinė + PEVA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Ourpgone
  • Modelio Numeris: iškylą šluostės
  • Tinka Scena: Kempingas
  • Parama: Dropship/Didmeninės
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Kita
  • Procesas: Šilumos laminuotos

Nauja

- +

Aprašymas:

Puikus lauko antklodė, stilingas iškylą.Sudėtingą ir patraukli, mūsų iškylą antklodė bus nustebinti savo šeimos ir draugų, ir bus, kad idealus siaubingas dovana stadionų, lauko piknikus, kempingas, kelionės, ar turistinių kelionių!

Didelis ir sulankstomas: tinka visai šeimai; kai sulankstytas, didelis iškylą antklodė traukiasi tik 37*16cm, puikus galite imti į keliones ir stovyklavimą, su built-in PU odos rankenos.

Minkštas 3-sluoksnis, lauko antklodė.Aukštos kokybės 3-sluoksnis dizainas su minkšta akrilo audinio viršuje, PEVA ant nugaros ir pasirinktas putų viduryje padaryti didelių vandeniui lauko antklodė minkšta.Atgal sluoksnis yra atsparus vandeniui, smėlio, atsparus ir lengvai valomas.Tai puiki antklodė tinka iškyloms.

Multi-naudoti visais metų laikais:.Piknikai, kempingas, žygiai, alpinizmas, paplūdimiai, pievų, parkų, lauko koncertai, taip pat stovyklavimo kilimėlis, paplūdimio kilimėlis, žaisti mat vaikų ar augintiniai, gimnastikos kilimėlis, plaukeliai kilimėlis ir kt.

Visiškai atsparus vandeniui ir sandproof.Tai iškylą antklodė yra visiškai atsparus vandeniui ir sandproof apsaugoti jus nuo smėlio, dulkių, šlapia žolė ir net purvinas stovyklaviečių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 130GSM akrilo audinys + 4mm kempinė + PEVA

Procesas: Šilumos laminuotos

Parametrai: Išsiskleidė dydis 150*200cm-Sandėliavimo dydis 37*16cm-Svoris 950g; Prasidėjusios dydis: 200*200cm-Sandėliavimo dydis 38*20cm-Svoris 1200g

Tinka scena: kempingas

Pakuotė:

1*iškylą šluostės

Žymos: telšių, paplūdimys smėlio antklodė, matinis audiniai, mat iškylą, šuo kilimėlis, paplūdimio apranga, paplūdimio suknelė mergina, miami florida, antklodė vandeniui, iškylą rankšluostį

Panašūs produktai